Contact

 

Contact vaktherapie en coaching Friesland
Vaktherapie en coaching wordt voornamelijk in de praktijk in Leeuwarden gegeven. Wanneer het nodig is kan er een uitzondering gemaakt worden en tijdelijk ambulant gewerkt worden.
De praktijkruimte bevindt zich in het Voel je Goed Centrum , Fonteinland 7 in Leeuwarden. Met de lift of de trap ga je naar de tweede verdieping , Praktijk AutosNomos zit in de derde kamer ( kamer 15) aan de rechterkant van de gang.

Heeft u vragen, wilt u advies of een afspraak maken? U kunt altijd telefonisch contact met mij opnemen! U kunt ook een whatsapp bericht sturen. Dinsdag en woensdag van 9.00-10.00 uur heb ik telefonisch spreekuur. Buiten deze tijdens is het mogelijk dat ik niet kan opnemen i.v.m. een therapie. Als u de voicemail inspreekt bel ik u binnen 24 uur terug. Mijn werkdagen zijn maandag 1200-1800, dinsdag en woensdag van 9.00-1800 en donderdag van 12.00-18.00.
Stelt u uw vraag liever via de mail, dan kunt u het formulier hiernaast in vullen en versturen.

telefoon
0637472485
email:
info@autosnomos.nl

Ik ben woonachtig in Leeuwarden, wanneer nodig kan er ook ambulant gewerkt worden.
Bij twijfel kunt u altijd contact met mij opnemen, het is ook mogelijk te werken vanuit een locatie welke tussen beide woonadressen in ligt.

 

8 + 8 =

AutosNomos